tiistai 11. huhtikuuta 2023

Tunnelmia


"Olen havainnut sellaisen paradoksin, että jos rakastan kunnes tekee kipeää, kipu katoaa, mutta rakkaus jää."

- Äiti Teresa -

6 kommenttia:

  1. Lämpimät onnittelut vauvanne syntymän johdosta. Nyt ehkä elämä on jo hiukan asettunut uuteen rytmiin. Oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä koko perheelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset, tulipa tästä hyvä mieli! Uudenlainen elämä alkaa tosiaan pikkuhiljaa löytää hapuilevia uomiaan, vaikka opettelua tässä riittää, eikä se kai koskaan lopu eikä kuulukaan. Valoisaa kevättä myös sinne!

      Poista
  2. Sitten kun joskus palaat takaisin kirjoittamaan, niin toiveissa olisi synnytyspostaus ja ajatuksia siitä, onko pieni poika vaikuttanut sinun ja Miehen dynamiikkaan nyt, kun olette perhe. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. He ovat olleet perhe jo ennen lasta, nyt ovat lapsiperhe.

      Poista
    2. Anteeksi etten ollut täsmällinen.

      Poista
    3. Kiitos postausideoista. Kovasti olisi ajatuksia ja kirjoitettavaa siitä, millä kaikin tavoin dynamiikkka välillämme on muuttunut, vaikka toki prosessoin tätä kaikkea vielä itsekin ja moni asia hakee edelleen muotoaan.

      Ja niin, perheen määrittely ja kokeminen lienee melko yksilöllistä. Itse koin lapsettomuuden kipeinä vuosina vahvasti nimenomaan niin, ettemme olleet Miehen kanssa perhe, elämänkumppanuudesta huolimatta. On pelkästään hienoa, että jotkut kokevat puolisonsa perheenään, mutta itse en siihen ainakaan täysin pystynyt. Minulle lapsen myötä meistä tuli perhe.

      Poista