torstai 25. maaliskuuta 2021

Kenen idea?

Kenen idea olikaan, että PMS-oireet ovat tismalleen samat, kuin potentiaaliset raskausoireet?

Miksi tämä loputon sähläys, eikö evoluutio tosiaan ole kehittänyt jotain järkevämpää tähän?
Onko ihmislajin hengissäsäilymisen kannalta kovin tehokasta, että lasta toivovat naiset haahuilevat parin viikon ajan kuukaudesta omissa ajatuksissaan, vatuloiden, ovatko raskaana, vai eivät?

Eräänä yönä mietin, miksei voisi olla vaikka niin, että jokaisen raskaana olevan naisen vasemman varpaan kynnet muuttuisivat kirkkaansinisiksi? Jos hedelmöitys olisi tapahtunut, muuttuisivat kaksi ensimmäistä varvasta ja jos kiinnittyminen olisi onnistunut, muuttuisivat loput kolme.

Olisi huomattavasti vähemmän tulkinnanvaraa, kuin tässä sekamelskassa, jota myös raskautta toivovan naisen kehoksi kutsutaan.

6 kommenttia:

  1. Loistava idea!! Lähetä toi heti yläkertaan. Uskon että saat aloitepalkkion!!

    Ja kiitos kun hyvälle tuulelle. Olet ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, samoin! ♥ Jos keksisin miten tuo toteutetaan, olisiko olemasssa sisäisen rauhan Nobelin palkinto, josta voisin kilpailla? :)

      Poista
  2. Olen miettinyt ihan samaa! Ratkaisua en ole löytänyt, mutta minustakin sinun ehdotuksesi voitaisiin ottaa käyttöön.

    -neiti Vainio

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se ainakin vähän selkeämmäksi tätä voisi tehdä.
      Tosin se ei itsessään taitaisi olla kovin suuri saavutus, koska nykytilanteesta paljoa sekavampaa ei liene olemassakaan..

      Poista
  3. Voi että miten usein olen miettinyt samaa. Tuntuu että samankaltaiset oireet oikein pilkkaavat meitä jotka ei raskaudu vaikka haluaisivatkin.
    Olisikin niin hyvä kun tapahtuisi jokin konkreettinen juttu silloin kun olisi raskautunut. Niin moni lapsesta haaveileva pääsisi edes vähän helpommalla kun ei tarvitsisi tulkita oireitaan.

    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tismalleen! Ihan kuin tässä ei jo muutenkin olisi tarpeeksi epävarmuutta tulevasta, karvaita pettymyksiä ja täyttymättömiä odotuksia tarjolla, ilman loputtomia "raskaana vai PMS?" -ajatusketjuja, joita ei haluaisi ajatella, muttei oikein voi olla ajattelemattakaan..

      Haluaisin olla kylmähermoisempi, mutta kerta toisensa jälkeen joudun toteamaan, etten vain ole. :/ Miten suhtautua välinpitämättömämmin asiaan, joka merkitsee niin uskomattoman paljon?

      Poista